Om Oss

Land & Fjäll Fastighetsförmedling grundades 2013 med säte på Frösön i Östersund.
Vår vision är att vara ”folkets mäklare” genom att ha en pris- och kundanpassad mäklartjänst som passar alla i Jämtland och Härjedalen.

Insikten har kommit under åren om att marknaden i Jämtland och Härjedalen efterfrågar en mäklartjänst som kombinerar två typer av mäklare
– den traditionella- och nätmäklaren!
För att kunna genomföra detta jobbar vi mycket digitalt och på distans, vi har prispressat vårt koncept men med bibehållen kvalité, trygghet och engagemang och istället skapat ett grundpaket kombinerat med tilläggstjänster.

Läs mer om konceptet under fliken ”Sälja”.

Jag, som grundat firman, har arbetat som mäklare sedan 2005 och kommer ursprungligen från Härjedalen. Mina första år som mäklare var jag anställd på Erik Olsson Fastighetsförmedling i Stockholm. Där fick jag förkovra mig inom yrket och ta lärdom av den tuffa marknad som finns i huvudstaden. Kvalitet, kunskap och service var ledorden för att lyckas. 2011 flyttade jag tillsammans med min familj ”hem-över” till Östersund då längtan efter fjällen, skogarna, nära och kära blev för stor. Väl installerad i Östersund har jag, till starten av denna firma, varit anställd som mäklare på Storsjömäklarna i Östersund.

Välkommen till Land & Fjäll Fastighetsförmedling!

Veronica Westlund
VD Land & Fjäll AB / Reg. fastighetsmäklare