Koncept

DU VISAR – VI MÄKLAR !
Vi sköter hela försäljningsprocessen som är paketerat i ett grundpaket. Grundpaketet innehåller allt som behövs för en lyckad försäljning. Utöver grundpaketet finns diverse tilläggstjänster att välja på som t.ex. visningshjälp, annons i tidningar, besiktning och energideklaration. Vi tror på att vara lyhörd och kundanpassa varje försäljning efter behov och möjlighet. Hör av er om ni har några specifika önskemål. Vi rekommenderar att du som säljare själv visar objektet medan all övrig kontakt med spekulanterna tar vi hand om. Detta för att hålla kostnaden för mäklararvodet nere samtidigt ges en möjlighet för oss att åta oss uppdrag långt från vårt kontor. Som bonus får spekulanterna en guidad tour av den som känner till bostaden och området bäst.

INTERNET-ANNONSERING
Annonser i dagspress är en stor utgift i en försäljning och som sett till kostnaden och effektiviteten mest gynnar mäklarfirman ur ett reklamsyfte och inte dig som kund och din bostadsförsäljning. Idag är webbkanaler som Hemnet med flera betydligt effektivare än annonser i lokalpress. Hemnet är den ledande sidan på Internet för bostäder och når potentiella köpare över hela landet.  Om du ändå ser att din bostad skulle kunna dra nytta av annonser i dagspress eller annan kanal kan du självklart köpa det som en tilläggstjänst hos oss.

INGET CENTRALT BELÄGET KONTOR
Vi har inget kostsamt, centralt beläget kontor eller assistenter. Något som gynnar dig som kund då vi i och med låga omkostnader kan hålla låga arvoden.

PERSONLIGARE, MER KOMPETENT OCH ENGAGERAD ÄN EN NÄTMÄKLARE
Till skillnad från traditionella nätmäklare så är vi personligare, mer kompetenta och mer engagerade! Vad har vi för fog för att påstå detta? I vårt koncept ingår alltid hembesök av mäklaren där ni går igenom din bostad och dina förutsättningar på plats. Vi sköter hela affären inklusive utformning av objektbeskrivning och kontraktsskrivning. Vi jobbar och verkar endast i Jämtland och Härjedalen där vi också har vårt ursprung.

EFFEKTIVARE OCH TRYGGARE ÄN ATT SÄLJA SJÄLV
Att sälja sin bostad är en tidskrävande och ibland komplex process och något som varje person sällan gör och inte heller har kunskapen om. Låt oss istället utföra jobbet, hjälpa och vägleda dig med försäljningen, allt från värdebedömning, marknadsföring till kontrakt och avslut. Som mäklare har vi också tillgång till effektiva marknadsföringskanaler som bland annat Hemnet. Att anlita en mäklare är effektivare och tryggare än att sälja själv.

Välkommen till oss!