Koncept

DU VISAR – VI MÄKLAR !
Vi sköter hela försäljningsprocessen som är paketerat i ett grundpaket. Grundpaketet består av hembesök, värdering, fotografering, planritning, sammanställning och utformning av objektbeskrivning, marknadsföring, budgivning, kontraktsskrivning och tillträde. Det enda vi vill att du som kund sköter är själva visningen, all övrig kontakt med spekulanterna sköter vi. Detta görs dels för att hålla kostnaden för mäklararvodet nere, möjlighet för oss att åta oss uppdrag långt från vårt kontor. Som bonus får spekulanterna en guidad tour av den som känner till bostaden och området bäst. Utöver grundpaketet finns diverse tilläggstjänster att välja på som t.ex. visningshjälp, annons i tidningar, besiktning och energideklaration. Vi tror på att vara lyhörd och kundanpassa varje försäljning efter behov och möjlighet. Hör av er om ni har några specifika önskemål.

INTERNET-ANNONSERING
Annonser i dagspress är en stor utgift i en traditionell mäklartjänst som sett till kostnaden och effektiviteten mest gynnar mäklarfirman ur ett reklamsyfte för nya försäljningar och inte dig som kund och din bostadsförsäljning. Idag är webbkanaler som Hemnet och Blocket betydligt effektivare än annonser i lokalpress. Hemnet har mellan 1,6 och 1,8 miljoner besökare i veckan och ungefär 1 miljon bostadsvisningar per dygn och når potentiella köpare över hela landet. Därför ingår annonsering på Hemnet, Blocket och Land & Fjäll men inte annonsering i dagspress i vårt grundpaket, vilket gör att vi kan pressa priset på vår tjänst. Om du ändå ser att din bostad skulle kunna dra nytta av annonser i dagspress eller annan kanal kan du självklart köpa det som en tilläggstjänst.

INGET CENTRALT BELÄGET KONTOR
Vi har inget dyrt centralt beläget kontor eller assistenter. Något som gynnar dig som kund då vi i och med låga omkostnader kan hålla låga arvoden.

PERSONLIGARE, MER KOMPETENT OCH ENGAGERAD ÄN EN NÄTMÄKLARE
Till skillnad från traditionella nätmäklare så är vi personligare, mer kompetenta och mer engagerade! Vad har vi för fog för att påstå detta? I vårt koncept ingår alltid hembesök av mäklaren där ni går igenom din bostad och dina förutsättningar på plats. Vi sköter hela affären inklusive utformning av objektbeskrivning och kontraktsskrivning. Vi jobbar och verkar endast i Jämtland och Härjedalen där vi också har vårt ursprung. Kort sagt vi kan dessa marknader utan och innan, prova att få en Stockholmsbaserad nätmäklare lika engagerad och kunnig…

EFFEKTIVARE OCH TRYGGARE ÄN ATT SÄLJA SJÄLV
Att sälja sin bostad är en tidskrävande och ibland komplex process och något som varje person sällan gör och inte heller har kunskapen om. Låt oss istället utföra jobbet, hjälpa och vägleda dig med försäljningen, allt från värdebedömning, marknadsföring till kontrakt och avslut. Som mäklare har vi också tillgång till effektiva marknadsföringskanaler som bland annat Hemnet.  Att anlita en mäklare är effektivare och tryggare än att sälja själv.

LÄS MER
Läs mer om hur en försäljning går till och våra priser under flikarna.

Välkommen till oss!